Mod de utilizare

Pentru a putea comanda on-line de la noi este necesar sa parcurgeti cativa pasi.
1 - Va creati un cont. Datele sunt necesare, pentru ca noi sa stim unde sa va livram produsele sau cum sa va contactam pentru clarificari. Acest cont se creaza doar o data. La intrarile ulterioare, va trebui doar sa va autentificati, prin nume utilizator si parola. Daca ati uitat parola exista posibilitatea recuperarii prin introducerea adresei de email cu care v-ati inregistrat. In citeva minute veti primi un mail cu noua parola generata automat de sistem. ATENTIE! PAROLA ESTE CASE SENSITIVE SI TREBUIE INTRODUSA ASA CUM O PRIMITI!
2 - Va alegeti produsele, prin adaugare in cos. Puteti renunta la ele, verifica totalul sau puteti lasa cosul in asteptare oricat doriti.
3 - Trimiteti comanda. Puteti adauga comentarii, cereri speciale. Veti primi de la noi un mail automat de confirmare. Ulterior, puteti intra in cont sa vedeti in ce stare se afla comanda. Va rugam sa cititi informatiile suplimentare referitoare la expedierea comenzilor. Comenzile sunt primite si procesate in cel mai scurt timp in intervalul orar 9 - 19 de luni pina vineri.

Preturile sunt afisate LEI si contin TVA.

Pozele produselor sunt exemplificative si pot diferi fata de produsul real.

Renuntarea la cumparare

 1 - Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
2 - Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalajul original nu este necesar, dar este obligatoriu ca dispozitivele sa fie insotite de factura si certificatul de garantie si sa nu fie deteriorate (dezlipite, taiate, indoite, expuse la umiditate excesiva sau caldura, fara holograma ce atesta originalitatea). Cheltuielile de transport ocazionate de returnarea produselor vor fi suportate de client.
3 - Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca este posibil, in notificarea trimisa de client, acesta poate indica contul bancar in care poate primi contravaloarea produselor; in caz contrar, suma cuvenita va fi trimisa prin mandat postal. Taxele aferente rambursului vor fi suportate de client. Clientul nu poate solicita rambursarea sumelor reprezentand cheltuieli de transport/manipulare, care au fost evidentiate distinct pe factura primita.
4 - Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi considerat ca si nou (partial distrus, etc), ne rezervam dreptul de a refuza despagubirea clientului, iar reexpedierea produsului se va face pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.